تاریخ ارسال : 1401/04/08
متنی که در اختیار شما قرار می دهیم معرفی شغل کارشناس پلیمر است که در مورد مدرک و نحوه فعالیت این شغل توضیحاتی ارائه داده شده است.
کارشناس پلیمر چیست؟
کارشناسان پلیمر در رده شغلی دانشمندان مواد قرار میگیرند و پلیمر مهمترین مادهای است که با آن سروکار دارند. پلیمرها مولکولهای شیمیایی با زنجیره بلند هستند که از واحدهای تکرار شونده به نام مونومر تشکیل شدهاند. پلیمرها معمولاً شامل اتمهای کربن و هیدروژن هستند و اکسیژن نیز یک جزء رایج است، اما میتوانند بسیاری از انواع دیگر عناصر را نیز شامل شوند.
شما می توانید برای مشاهده مقاله هایی در مورد علم شیمی و پلیمر کلیک نمایید.
پلاستیکها موادی بر پایه پلیمر هستند. دو اصطلاح پلاستیک و پلیمر از نظر معنی بسیار شبیه به هم هستند، اگرچه پلاستیکها عموماً مواد ساخته دست بشر هستند، در حالی که پلیمرها میتوانند به طور طبیعی نیز وجود داشته باشند.
مدرک و تحصیلات کارشناس پلیمر
دانشمندان پلیمر معمولاً دارای مدرک در شیمی آلی یا حداقل پیشینه بسیار قوی در این زمینه هستند. آنها عموماً دارای مدرک دکترا هستند، اگرچه برخی از شیمیدانان با مدرک کارشناسی ارشد شروع به کار در صنعت میکنند و مهارتها و تحصیلات خود را در حین کار بهبود میبخشند.
نحوه فعالیت کارشناس پلیمر
کارشناس پلیمر به دلیل آنکه با ایجاد مواد پلیمری جدید کار دارد، باید به شکل حضوری در مکانهای مخصوص به آزمایشات و یا فعالیتها، حاضر شود. البته بخش کاوش یا آموزش این حوزه میتواند استخدام کارشناس پلیمر بصورت دورکاری را نیز انجام دهد که انتخاب این نوع فعالیت به شرایط کارشناس، محیط و اهداف او بستگی دارد.
منبع: مجله ایران استخدام