کارشناس شبکه های اجتماعی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

تاریخ ارسال : 1401/03/28

در این مطلب قصد داریم چند تا از ویژگی های مهم یک کارشناس اجتماعی موفق را برایتان برشمریم.

1- کارشناس شبکه اجتماعی باید مهارت آنالیز داده و پیگیری و مانتیورینگ شبکه‌های اجتماعی را داشته باشد:
ادمین های شبکه های اجتماعی باید بتوانند تمامی اطلاعات و نتایج جستجو توسط ابزارها را تحلیل کنند تا مطابق با آن تولید محتوای مفید برای رسانه ها را انجام دهند.

2- کارشناس شبکه های اجتماعی باید تعامل اجتماعی قوی داشته و کمی شوخ طبع باشد:
مدیر شبکه‌های اجتماعی مانند ادمین اینستاگرام، حتماً باید ارتباط اجتماعی داشته باشد و بتواند با کاربران ارتباط خوبی برقرار کند. جدای از این باید حس شوخ طبعی داشته باشد تا بتواند محتوا‌های اینستاگرام مانند کپشن‌نویسی و یا متون استوری‌ها را با اندکی شوخ طبعی تلفیق کند.

3- توانایی شناخت مشتریان هدف و مخاطبان رسانه اجتماعی را داشته باشد:
افراد زیادی در فضای مجازی وجود دارند که هر کدام از آن‌ها در دسته مخاطبان خاصی قرار می‌گیرند. به منظور شناخت مشتریان هدف و مخاطبان خاص یک کارشناس شبکه های اجتماعی باید بتواند با بررسی و مطالعه مشتریان، مخاطبان هدف در فضای مجازی را پیدا کرده و مطابق با این افراد تولید محتوا کند و یا کلیه فعالیت‌های فضای مجازی خود را در راستای نیاز‌ها، علایق و تمایلات مشتریان هدف انجام دهد. بدین ترتیب می‌تواند تا حدی موفقیت رسانه اجتماعی تحت نظارت و مدیریت خود را تضمین کند.

4- کارشناس شبکه های اجتماعی باید به اصول و روش‌های بازاریابی جاذبه‌ای یا برونگرا مسلط باشد:
به منظور استخدام کارشناس تولید محتوا، استخدام کارشناس شبکه‌های اجتماعی و استخدام ادمین اینستاگرام، باید فردی را انتخاب کنید که تسلط کافی بر روش‌ها و تکنیک‌های انواع بازاریابی خصوصاً بازاریابی دیجیتال داشته باشد. افرادی که به ریزه کاری‌ها و اصول بازاریابی جاذبه‌ای تسلط دارند، می‌توانند از این طریق بسیاری از لید‌ها (مشتریان بالقوه) را تبدیل به مشتری بالفعل کنند.

5- یک ادمین شبکه های اجتماعی باید توانایی تحلیل آمار‌های مورد نیاز را داشته باشد:
موفقیت در بازاریابی دیجیتالی و شبکه‌های اجتماعی به اعداد و ارقام بستگی دارد. یک ادمین شبکه‌های اجتماعی باید توانایی پیگیری محتوا‌هایش را داشته باشد. یعنی توانایی و تسلط کامل بر استفاده از ابزار‌های تحلیلی را داشته باشد تا بررسی کند که محتوا‌های رسانه‌اش چقدر مفید و کاربر پسند بوده است. بدین ترتیب می‌تواند تصویر کاملی از روند فعالیت‌هایش داشته باشد و در صورت وجود ایراد و نقص در نوع فعالیت‌ها، آن‌ها را رفع کند.

منبع: مجله ایران استخدام